23 rezultatų ieškant "uzkandis"

Greitas užkandis

Išvirti kiaušinius, kol jie atvės galima ruošti menkių kepenėles. Jas reikia pertrinti šakute, sudėti susmulkintą svogūną, įberti pagal skonį druskos ir pipirų, taip pat susmulkinti kiaušinį ir viską sumaišyti su majonezu. Gautą masę dėti ant duonos rieklių (kuo storiau, tuo s..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis skubantiems

Nuskustas bulves plonai supjaustykite, sukapokite grybus. Svogūnus, grybus ir česnaką sumalkite ir sudėkite į ugniai atsparų indą, ant viršaus uždėkite bulves, apibarstykite pipirais, užberkite šaukštą sūrio. Susluoksniuokite likusias bulves, užpilkite grietinėle, sumaišyta su kia..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Salotine iškloti salotų lapais ir eilutėmis sudėlioti kumpį, dešrą su kepsniu, įvairiai sudėlioti griežinėliais pjaustytas daržoves ir grybus. Grietinę suplakti su citrinos sultimis ir prieskoniais ir užpilti ant sudėliotų mėsos ir daržovių eilučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas užkandis su žuvimi

Nulupti žuvies odą, išimti kaulus, ašakas ir supjaustyti gabaliukais. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Paruošti užpilą : į dubenėlį su citrinų sultimis nuolat maišant supilti vandenį ir aliejų, pagardinti..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas kumpio ir daržovių užkandis

Kiaušinius virti 10 minučių, ataušinti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išskobti vidų.Pabarstyti druska, bei maltais pipirais ir apversti, kad išbėgtų sultys. Marinatą paruošti iš citrinų sulčių, žiupsnelio druskos, pipirų, sutrintos čes..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių užkandis

Kiaušinius išilgai perpjovus, išimami tryniai. Pusdubenyje tryniai sutrinami, suamišomi su grietine, įdedama garstyčių ir krienų pagal skonį,sudedamos sutrintos bulvės ir džiūvėsiai, pasūdoma, įberiama pipirų, masė išsukama iki purumo. Gauta masė šaukštu sudedama kūgio pavidal..

Recepto vertinimas: 0

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Agurkų užkandis

Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu bei fermentiniu sūriu, sudėti prieskonius. Prikimšti bandelių puseles, sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje apie 15-20 min...

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Grybai nuplaunami, jei labai sūrūs, nuvirinami ir supjaustomi šiaudeliais. Bulvės supjaustomos kubiukais, obuolys stambiai sutarkuojamas, svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas aliejuje. Česnakas smulkiai sukapojamas ir su trupučiu cukraus ištrinamas, kad suminkštėtų. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Kilkių užkandis

Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, kartu su bulve ir morka sumalamos mėsmale, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, sudedami malti kalendros grūdeliai. Viskas sumaišoma. Virtos bulvės nulupamos, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Tuštumos su kau..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Šviežiai išvirti su prieskoniais arba rauginti grybai sumalami mėsmale, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste. Kiek pakepinus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama. Valgoma su balta duona, kietai virtais kiaušiniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio užkandis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikomas šaltoje patalpoje 7-8 dienas. Po to verdamas pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3val. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (pašalinamas balta..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių užkandis

Pupele sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir išverdame. Iki virimo pabaigos likus 10 minučių pasūdome, įdedame lauro lapelį, nuluptą svogūną, saliero stiebelius, pipirus. Pupeles supilame į kiaurasamtį, perliejame šaltu vandeniu, nuvarviname ir sudedame į dubenį. Aliejų s..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis "Jūros žvaigždė"

Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. Pirštų galiukais įtriname sviestą į miltus taip, kad susidarytų trupiniai. Sudedame tarkuotą sūrį. Kiaušinį išplakame ir sudedame į masę. Įpilame 4-5 šaukštus vandens ir užminkome tešlą. Pade..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų užkandis (Ramunės)

Dešreles susmulkiname griežinėliais, pakepiname. Toliau sudedame susmulkintus agurkus. Juos taip pat apkepame. Po keletos minučių į keptuvę įdedame keletą šaukštų grietinės, majonezo, susmulkintų česnakų pagal skonį. Kai padažas jau pagamintas, nukeliame nuo viryklės ir ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis "Lelija"

Brinzą sutrupiname ir sumaišome su varške, pertrinta per sietelį, tabasko padažu, žalumynais, pipirais, pasūdome. Iš šios masės padarome 20 rutuliukų, uždedame juos ant krekerių ir lengvai prispaudžiame. Kiekvienoje vynuogėje išpjaustome "dantukus" ir gražiai išimame sėklas. Vyn..

Recepto vertinimas: 1

Kiniškų salotų užkandis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų užkandis

Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu bei fermentiniu sūriu, sudėti prieskonius. Prikimšti bandelių puseles, sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje apie 15-20 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros kopūstų užkandis

Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Išmaišome, tiekiame su virtomis karštomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas užkandis

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame faršą į dubenėlį, suspaudžiame ir išverčiame į lėkštelę. Kauburėlio viršuje padarome duobutę, į ją įleidžiame kiaušinio trynį. Apibarstome druska ir pipirais. Aplink mėsą kauburėliais sudedame susmulkintas petra..

Recepto vertinimas: 0

Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą s..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų užkandis (Ramunės)

Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu bei fermentiniu sūriu, sudėti prieskonius. Prikimšti bandelių puseles, sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje apie 15-20 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uzkandis