Varskėtukai su cinamono padažu

Ingridientai:
Tešlai:
250 g varškės,
1 kiaušinis,
1 arbatinis šaukštelis cukraus,
3 šaukštai miltų,
truputis druskos.

Padažui:
50 g sviesto,
100 g grietinės,
1 šaukštas cukraus,
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono.

Mėlynių varškėčiams papuošti.
Gaminimas
Varškę pertriname per tinklelį. Kiaušinį suplakame su cukrumi ir druska. Į varškę įmaišome kiaušinio plakinį ir miltus. Iš tešlos formuojame volelius, supjaustome 1,5 cm ilgio gabalėliais ir 3-4 min. verdame pasūdytame ir pasaldintame vandenyje. Padažui ištirpiname sviestą ir sumaišome su grietine, cukrumi ir cinamonu. Užverdame. Varškėčius patiekiame su padažu ir papuošiame mėlynėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!