25 rezultatų ieškant "vynas"

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Cancia raudonas kokteilis

Į taurę sudedamas ledas, supylamos apelsinų sultys. Per peilį atsargiai pylamas vynas, kad gautųsi sluoksniais. Taurė papuošiama apelsino griežinėliu . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su baziliko sviestu

Baziliką, česnaką ir sviestą sumalame smulkintuvu . Sudedame likusius produktus ir toliau sumalame smulkintuvu .Gabalą lašišos ( steiką, arba, kaip šiuo atveju, file ) krauname ant folijos, pasūdome, pabarstome pipirais .Per vidurį lašišos dedame pilną šaukštelį paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas kepsnys

Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Paskui apkepama įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 0

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi

5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus. Šis gėrimas yra labai maistingas. Japonai išplaktus kiaušinius užpila dviejų šviežiai išspaustų apelsinų sultimis. Ir tvirtina, kad toks gėrimas puikiai paded..

Recepto vertinimas: 0

Višta vyne

Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami taukuose. Paskui jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašinukai, įdedamos 2 nedidelės svogūno galvutės, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroški..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės su vaisiais

Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama griežinėliais pjaustyta citrina, aplink išdėstomi sirupe virti vaisiai. Sirupui vynas su cukrumi užvirinamas, sudedamos uogos, skiltelėmis supjaustyti obuoliai ir ant silpnos ugnies pavirinama, kol vaisiai suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sriuba

Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievel..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Šviežiai išvirti su prieskoniais arba rauginti grybai sumalami mėsmale, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste. Kiek pakepinus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama. Valgoma su balta duona, kietai virtais kiaušiniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene — tada jos esti šviesesnės. Išimtos iš pieno nuplaunamos, nuimama plėvė. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustytų lašinukų (nebūtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada įpilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Šutintas upėtakis

Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10 min, sudedami upėtakio gabalai ir, uždengus indą dangčiu, šutinama ant silpnos ugnies. Patiekiama pašildytame pusdubenyje, apipylus sviestu. Prie upėtakio duodama virtų ar keptų bulvių, pupelių. Džiūvėsėlių padažas duodamas pa..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis padažas

Miltai pakepinami svieste, kol paruduos, atskiedžiami sultiniu, supilama pomidorų tyrė, vynas, grietinė ir paskaninama cukrumi bei druska, truputį pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Apelsininis vynas"

Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Pavasaris"

Konjaką sumaišyti su šampanu bei vynu ir įpilti į taurę su ledu. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Juodoji rožė"

Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę įdėti vyšnias, įpilti juodųjų serbentų likerį, po to sumaišytus gėrimus. Taurę galima papuošti rūtos šakele. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Moonlight"

Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šonkauliukai

Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš ..

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su moliuskais ir midijomis

Pamerkite moliuskus ir midijas 1 valandai į atskirus indus su šiltu pasūdytu vandeniu. Pašalinkite midijų ūselius. Nusausinkite moliuskus ir midijas ir perdekite į didelį puodą, įpilkite 4 valgomuosius šaukštus vyno ir virkite 5-10 minučių, kol kriauklelės atsivers. Neatsivėrusias ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKIŠKAS BAKLAŽANŲ APKEPAS (MUSAKA)

Svogunai nulupami ir susmulkinami. 4 pomidorai apiplikomi, nulupami ir supjaustomi gabaliukais, o penktasis - plonais griezineliais. Cesnakai nulupami ir susmulkinami. Baklazanai nuplaunami ir supjaustomi griezineliais. Istirpintame svieste pakepinami svogunai, paskui sudedama mesa ir apkepinama. Ta..

Recepto vertinimas: 3

RYŽIŲ APKEPAS SU ŽIRNIAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti aliejuje, po to suberti nuplautus ryzius ir pakepinti 2 min. Ryzius uzpilti vynu ir virti, kol susigers vynas. Tada supilti 150 g zirniu, karsta sultini ir virti, kol isvirs ryziai. Po to ryzius nuvarvinti, ismaisyti su sviestu ir parmezanu. Kepimo inda istepti riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su jautiena

Duona aptepti sviestu ir garstyciomis, uzdeti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti veduokle, svogunus - plonais griezineliais ir papuosti sumustinius. Galima uzdeti alyvuogiu ar uzkresti krienu. Sumaisyti majoneza ir kecupa, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padazin..

Recepto vertinimas: 0

VEGELĖ VYNO PADAŽE

Vegele supjaustoma gabaleliais, pavoliojama miltuose ir sudedama i troskintuve verdanti alieju. Kai zuvis pagelsta, apslakstoma brendziu ir uzdegama. Paskui ji isimama, o i troskintuva sudedama supjaustytas svogunas, prieskoniai, druska, pipirai, pomidoru padazas, supilamas vynas. Uzdengiama ir verd..

Recepto vertinimas: 2

Makaronai su vištiena ir grybais

Makaronus sudeti i pasudyta verdanti vandeni ir isvirti. Tuo tarpu daryti padaza: smulkiai supjaustyta vistiena siek tiek pakepinti, tuomet sudeti grybu padaza ir maisant patroskinti pora min. Iberti prieskoniu makaronams ir supilti grietinele, maisyti kol mase sutirstes. Pabaigoje iberti baziliko. ..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: vynas