18 rezultatų ieškant "zaliais"

Ryžiai su vėžiais

Ryžiai su vėžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 vėžių, sviestas, krapai, 1,5 stiklinės ryžių, miltai. Gaminimas: Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šauk�..

Recepto vertinimas: 0

Grybų įdaras su pomidorais

Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..

Recepto vertinimas: 0

Mano pica

Mano pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g miltų 1/8 l pieno 3 kiaušiniai 3 šaukštai aliejaus 2 svogūnai 2 skiltelės česnako 250 g pomidorų padažo 300 g fermentinio sūrio svogūnų laiškų druskos Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 220 º. Į miltus nuolat maišydami supilkite..

Recepto vertinimas: 1

Menkių kepenėlių užkanda

Menkių kepenėlių užkandaIngridientai: menkių kepenėlių koncervų poros kietai virtų kiaušinių svogūno Gaminimas: Kepenėles sutrinti šakute, kiaušinius ir svogūnus kuo smulkiau sukapoti, dėti prie kepenėlių. Apšlakstyti aliejumi, kuriame buvo kepenėlės, išmaišyti i..

Recepto vertinimas: 4

Purus kiškienos arba triušienos apkepas

Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su žaliaisiai žirneliais

Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos su krabų lazdelėmis

Salierų salotos su krabų lazdelėmisIngridientai:500 g krabų lazdelių, 3 lapkotinių salierų stiebai, 6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, šviežiai maltų pipirų, 2 citrinos, cukraus.Gaminimas Krabų lazdeles supjaustome. Salierų stiebus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabali..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Ungurys, keptas orkaitėjeIngridientai:800 g ungurio, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą ne..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai koldūnai

Tradiciniai koldūnai Ingridientai: Tešlai 300 gramų miltų, kiaušinis, 3 šaukštai vandens, druskos Įdarui 150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos, 20 gramų fermentinio sūrio, svogūnas, 3 riekelės mirkyto pyrago, druskos, pipirų, muskato Gaminimas Mėsą sumalti kar..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais

Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabaisIngridientai:vienos silkės filė, 250 g konservuotų žirnelių, 5 krabų lazdelės, majonezo, nedidelis svogūnas, druskos.Gaminimas Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti pries..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sriuba

Kalakutienos sriubaIngridientai:200g. kalakutienos krūtinėlės, 1,5l. vištienos arba mėsos buljono, saliero gumbas, 2 svogūnai, 200g. briuselio kopūstų, 100g. sviesto, 300g. šaldytų žirnelių, 200g. makaronų, žalių svogūnų laiškų, maltų muskatų, maltų juodųjų pipirų, malto kar..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su žaliais žirneliais

Kiaušinienė su žaliais žirneliaisIngridientai:Žirnelių košei: 3 kg šviežių žalių žirnelių, 90 g sviesto, 3 valgomieji šaukštai grietinėlės, druskos, pipirų. Kiaušinienei: 18 kiaušinių, 90 g sviesto, druskos, pipirų. Rūgščiam padažui: 6 valgomieji šaukštai grietinėlės..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS IR KRABAIS

SILKĖ SU ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS IR KRABAISIngridientai:vienos silkės filė250 g konservuotų žirnelių5 krabų lazdelėsmajonezonedidelis svogūnasdruskosGaminimasSilkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir s..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su žaliais pievagrybiais

Sumuštiniai su žaliais pievagrybiaisIngridientai:Kelios (5) riekelės juodos donos su grūdais;Sviestas su prieskoniais;Pievagrybiai (5 vnt.);Druskos.GaminimasAnt duonos tepame sviestą, dedame pjaustytus pievagrybius ir juos pabarstome druska. Paliekame 10 min., kad iš gr..

Recepto vertinimas: 0

Švediški mėsos kukuliai

Švediški mėsos kukuliaiIngridientai:(6 porcijos)400 g liesos maltos jautienos,200 g maltos kiaulienos,1 žalias kiaušinis,1,5 šaukštelio druskos,1 šaukštelis šviežiai maltų baltųjų pipirų,1 stiklinė piene išmirkyt..

Recepto vertinimas: 5

Švediški mėsos kukuliai II

Švediški mėsos kukuliai IIIngridientai:(6 porcijos)400 g liesos maltos jautienos,200 g maltos kiaulienos,1 žalias kiaušinis,1,5 šaukštelio druskos,1 šaukštelis šviežiai maltų baltųjų pipirų,1 stiklinė piene išmirkyt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zaliais