9 rezultatų ieškant "zelatino"

Liežuvis drebučiuose

Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės burokėlių salotos

Šventinės burokėlių salotosIngridientai: 500g išvirtų burokėlių 6 kietai virtų kiaušinių 400g grietinės 20g želatinos 2 skilteles česnako 1 svogūno keptos duonytės Išvirtus burokėlius sutarkuoju, ispaudžiu česnako. Į kitą indą pripjaustau virtų kiaušinių, svo..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Rojaus sodas"

Tortas "Rojaus sodas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikes: pagrindui: 200 g.grietines; 2 kiausiniai; 1st.cukraus; 5 saukstai miltu; 1 a.s.sodos; 2 saukstai kakavos. Viska sumaisyti ir kepti apie 25 min. kremui: 900 g.jogurto (persiku); 1 stikl..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu

Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20g tik naminio pieno, 3g aguonų, 3g želatino, 63g naminės grietinės, 40g kiaušinių baltymų, 20g cukraus, 50g abrikosų džemo, 10g krupniko. Gaminimas: 20g tik naminio pieno ir 3g ag..

Recepto vertinimas: 0

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..

Recepto vertinimas: 0

Karpis drebučiuose

Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI POMIDORAI ŽELATINOJE

MARINUOTI POMIDORAI ŽELATINOJEIngridientai:1 l vandens1,5 pakelio želatinos (2,5 šaukšto)2 nubraukti šaukštai druskos3,5 nubraukti šaukštai cukraus0,5 nubraukti šaukštai acto asencijospipirai, lauro lapeliai, svogūnai,pomidoraiGaminimasŠalt..

Recepto vertinimas: 0

Ledinis braškių kremas

Ledinis braškių kremasIngridientai:4 porcijos150g braškių30g miltinio cukraus1/3 pakelio želatino2 šaukštai brendžio arba abrikosų likerio1/4 l 35% šaltos grietineles paruošimui1/8 l 35%šaltos grietineles4 gražios braškės :) Gaminimas Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: zelatino