Šokoladinis viščiukas

Ingridientai:
1 viščiukas,
2 svogūnai,
3 morkos,
1 stiklinė baltojo vyno arba vynuogių sulčių,
prieskonių,
70 g šokolado,
0,5 citrinos.
Gaminimas
Viščiuką įtriname prieskoniais ir pamarinuojame 3-4 vai. Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, išimame ir tame pačiame aliejuje apkepame porcijomis supjaustytą viščiuką. Tuomet atgal sudedame daržoves, įpilame vyno arba sulčių. Troškiname apie 40 min.

Paruošiame padažą: 0,5 stiklinės skysčio, kuriame troškinosi viščiukas, pakaitiname su šokoladu. Kai šokoladas ištirpsta, supilame citrinų sultis.

Garnyrui išverdame ryžius. Didelėje lėkštėje dedame apverstą dubenėlį arba puodelį ryžių, gabalėlį troškinto viščiuko ir apipilame šokolado padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!