AGUONINIS BISKVITAS
Ingridientai:150 g aguonų
225 g cukraus
8 kiaušiniai
75 g riešutų
2 šaukštai džiūvėsėlių
šaukštas bulvių krakmolo
šaukštas tirpinto sviesto
truputis cinamono ar vanilės
Gaminimas
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Pakui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvesėliais. Kepama 40-50 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
Nuoroda į receptą:
https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/aguoninis-biskvitas-2