Jautienos maltiniai su majonezu
Ingridientai:700 g jautienos faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūno galvutė,
30 g sviesto,
2-3 šaukštai majonezo,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
jautienos prieskonių,
2 šaukštai krakmolo,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus patepimui.
Gaminimas
•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai.
•Patiekiame maltinius su šviežiomis daržovėmis ir virtais ryžiais. (.)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
Nuoroda į receptą:
https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/jautienos-maltiniai-su-majonezu