Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100 g virtos arba keptos kalakutienos 
po 200 g apelsinų ir vynuogių 
50 g migdolų drožlių 
4 saliero stiebai 
2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių 
Padažui 
4 šaukštai majonezo 
2 šaukštai tirštos grietinės 
šaukštas medaus 
2 šaukštai citrinos sulčių 
druskos 
baltųjų pipirų 
Mėsą supjaustyti kubeliais. Apelsiną nulupti su baltuoju sluoksniu, išskirstyti skiltelėmis ir kiekvieną perpjauti pusiau, išimti sėkleles. Salierus supjaustyti griežinėliais. Į dubenėlį sudėti mėsą, supjaustytas apelsino skilteles, nuplautas ir nusausintas vynuoges, salierus, migdolų drožles bei petražolių lapelius. Salotas užpilti padažu ir išmaišyti.Patiekti atšaldytą, sudėtą ant salotų lapų.
Šaltinis: arvikalakutai.lt
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/kalakutienos-salotos-su-vaisiais-ir
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/kalakutienos-salotos-su-vaisiais-ir