Keptas varškės desertas
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
200 g varškės 
100 g cukraus 
50 g sviesto 
4 kiaušinių 
1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės 
sviesto kepimo formelėms patepti 
Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe konservuotų vyšnių
Gaminimas:Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome.
Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles.
Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.
Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir sirupe konservuotomis vyšniomis.
Tinka vartoti su:
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/keptas-varskes-desertas
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/keptas-varskes-desertas