Kepti inkstai su bulvėmis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
125 g inkstų, 
10 g sviesto, 
0,5 citrinos, 
150 g priedo, 
žalumynų, 
pipirų, druskos. 
Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.). 
Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite žalumynais ir paduokite su keptomis bulvėmis. Inkstus galima paduoti su keptomis pomidorų puselėmis, be citrinos. Skanaus ! 
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/kepti-inkstai-su-bulvemis
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/kepti-inkstai-su-bulvemis