Keptos krevetės su česnaku
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
Šviežių tigrinių krevečių 0,5 kg
Marinavimui: 
Citrinų sulčių - 2 šaukštų 
Alyvų aliejaus - 2 šaukštų 
Trinto česnako - pagal skonį 
Imbiero 
Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusiau. 
Ant krevečių užpilkite paruoštą marinatą. 
Krevetes kepkite 3-5 min, palaistydami likusiu marinatu. 
Raudonas krevetes pateikite karštas. 
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/keptos-krevetes-su-cesnaku
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/keptos-krevetes-su-cesnaku