Salotos su krevetėmis
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Produktai 4 porcijoms: 
 
200 g lukštentų krevečių 
1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 
1 gūžė „Icebcrg” salotų 
4 kietai virti kiaušiniai 
1 šaukštas garstyčių 
1 šaukštas raudonojo vyno acto 
3 šaukštai alyvų aliejaus 
50 g graikinių riešutų branduolių 
2 šaukštai smulkintų 
laiškinių česnakų 
šviežiai maltų juodųjų 
pipirų, druskos 
1. Salotas nuplauname ir lapus išskirstome. „Iceberg” salotas supjaustome plonomis juostelėmis, o garbanotąsias suplėšome stambiomis skiautėmis. Salotas sudedame į lėkštes. 
2. Kiaušinius nulupame ir perpjauname pusiau. Krevetes ir kiaušinių puseles dedame ant salotų. 
3. Iš garstyčių, acto ir alyvų aliejaus paruošiame padažą. Jį pagardiname druska bei pipirais ir užpilame ant salotų. 
4. Salotas pabarstome riešutų branduoliais ir smulkintomis petražolėmis. 
Emma Kingsgarden 
Kiekvieno skoniui 
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams 
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/salotos-su-krevetemis
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/salotos-su-krevetemis