Tiršta grybų sriuba II
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g šviežių baravykų arba rudmėsių,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 svogūno,
0,5 morkos,
0,5 petražolės arba gabalėlis saliero,
1 l vandens,
druskos,
1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys,
4 šaukštai pieno.
Garnyrui:
2 šaukštai apkepintų kvietinės duonos kubelių arba virtų ryžių.
Gaminimas:
Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti mėsmale su tankiu sieteliu, sudėti į sriubą, dar užvirti, pasūdyti.
Sriubą užbalinti pienu atskiesta grietine arba kiaušinio tryniu. Į lėkštes įberti biriai virtų ryžių arba apkepintos kvietinės duonos kubelių ir užpilti sriuba. Vietoj ryžių ir skrebučių į sriubą galima dėti ir trapių sūrių arba su sūriu keptų sausainių. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Asa 2025-05-31 16:46:41
Thanks! Plenty of write ups!
casino en ligne
This is nicely said! !
casino en ligne
Nicely put, Many thanks.
casino en ligne
Thanks, I like it.
casino en ligne
Kudos, Awesome stuff.
casino en ligne
Position well utilized.!
casino en ligne
Superb facts, Kudos.
casino en ligne
Incredible lots of great facts.
casino en ligne
With thanks! Numerous tips!
casino en ligne
You explained this very well.
casino en ligne