Tiršta grybų sriuba II


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g šviežių baravykų arba rudmėsių,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 svogūno,
0,5 morkos,
0,5 petražolės arba gabalėlis saliero,
1 l vandens,
druskos,
1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys,
4 šaukštai pieno.
Garnyrui:
2 šaukštai apkepintų kvietinės duonos kubelių arba virtų ryžių.
Gaminimas:
Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti mėsmale su tankiu sieteliu, sudėti į sriubą, dar užvirti, pasūdyti.
Sriubą užbalinti pienu atskiesta grietine arba kiaušinio tryniu. Į lėkštes įberti biriai virtų ryžių arba apkepintos kvietinės duonos kubelių ir užpilti sriuba. Vietoj ryžių ir skrebučių į sriubą galima dėti ir trapių sūrių arba su sūriu keptų sausainių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Asa 2025-05-31 16:46:41
Thanks! Plenty of write ups! casino en ligne This is nicely said! ! casino en ligne Nicely put, Many thanks. casino en ligne Thanks, I like it. casino en ligne Kudos, Awesome stuff. casino en ligne Position well utilized.! casino en ligne Superb facts, Kudos. casino en ligne Incredible lots of great facts. casino en ligne With thanks! Numerous tips! casino en ligne You explained this very well. casino en ligne