Martini steikas
Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
2 asmenims
2 valg.š. imbiero 
2 valg.š. augalinio aliejaus 
1 valg.š sauso vermuto 
2 sutrintos česnako skiltelės 
1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 
1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 
1/4 arb.š. druskos 
2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekvienam asmeniui 
6 alyvuogės 
1 šlakelis antpilo 
Paruoškite steikus: plokščiame inde sumaišykite visus ingredientus , išskyrus mėsą ir alyvuoges.
Tada pamarinuokite steikus kambario temperatūroje apie 2 val. , kelis kartus apverskite. Išimkite steikus is marinato, tačiau marinato neišpilkite. Kepkite keptuvėje ar padėkite ant karšto griliaus apie 3 colius virš ugnies. Kiekviena pusę apkepkite apie 3 min, ne iki galo iškeptam paruošimui; 5 minutes vidutiniam paruošimui, pašlakstykite kepsnius marinatu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/martini-steikas
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptas/martini-steikas