Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/kiauliena/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriuIngridientai:300-400 g kiaulienos išpjovos,100-150 g pievagrybių,100 g 50% riebumo sūrio,prieskonių, svogūno, česnakų pagal skonį.GaminimasKiaulienos išpjovą supjaustyti, atmušti. Sūrį sutarkuoti, įmaišyti į jį smulkiai pjaustytus pievagryb..

Recepto vertinimas: 4

FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA

FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKAIngridientai:4 dideli saldžiosios paprikos pipirai250 g maltos kiaulienos250 g maltos jautienos125 g ryžių1 didelis svogūnas1 didelė morka2 šaukštai kečiupo2 šaukštai grietinėsbuljono, pipirų, lauro lap..

Recepto vertinimas: 4

Raganos kepsnys

Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..

Recepto vertinimas: 5

Netikras zuikis (Elenos)

Netikras zuikis (Elenos)Ingridientai:500 g kiaulienos faršo; 500 g jautienos faršo; 1 pak. faršo prieskonių; 1 morka; grybai; 200 g fermentinio sūrio; kelios džiovintos slyvos; 2 dideli kiaušiniai; kelios česnako skiltelės; ¼ stiklinės vandens.Gaminimas Sumaišome kiaulienos ir jautien..

Recepto vertinimas: 4

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..

Recepto vertinimas: 2

Kalafijorai

Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsos kukuliai su ryžiaisIngridientai:1/2kg kiaulienos, 2 šaukštai ryžių, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, sviesto svogūnams pakepinti ir 1 stiklinė sultinio jiems troškinti, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės padažui paskaninti.Gaminimas Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais..

Recepto vertinimas: 5

Raugintų agurkų sriuba

Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..

Recepto vertinimas: 5

BULVINIAI VEDARAI

BULVINIAI VEDARAIIngridientai:10 bulvių200 g lašiniukų2 svogūnaipusė šaukštelio mairūno arba maltų pipirųkiaulės plonųjų žarnųdruskosGaminimasNuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirg..

Recepto vertinimas: 4

SUKTINUKAI SU SLUOKSNIUOTA TEŠLA

SUKTINUKAI SU SLUOKSNIUOTA TEŠLAIngridientai:150 g kiaulienos faršo,30 g kubeliais pjaustytų svogūnų,50 g sluoksniuotos tešlos,1/2 kiaušinio patepimui,kiaulienos prieskonių,juodųjų pipirų,maltų rozmarinų,malto cinamono.Padažui: 1 ..

Recepto vertinimas: 4

Agnės kepsneliai

Agnės kepsneliaiIngridientai:Kiaulienos filė, kiaušinis, majonezas 1 šaukštas, greitinė - 1 šaukštas, tarkuotas sūris, pievagrybiai.Gaminimas Mėsą paruošiame kaip karbonadui. Pabarstome prieskoniais. Į skardą įpilame truputuką aliejaus, sudedame kepsniukus. Juos aptepa..

Recepto vertinimas: 4

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMISIngridientai:500g veršienos-kiaulienos faršo;1 stiklinė baltų pupelių;2 vid. dydžio rauginti agurkai;1 vid. dydžio saldi raudonoji paprika;1 didelis svogūnas;2 šaukštai kečupo;2 šaukšta..

Recepto vertinimas: 3

Varškinės spurgos

Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių ir kiaulienos plovas (Dianos)

Ryžių ir kiaulienos plovas (Dianos)Ingridientai:3 pakeliai ryžių, pusė kilogramo kiaulienos (šoninės ar sprandinės), 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, 1 morka, pomidorų padažas, druska, mėsos prieskoniai.Gaminimas Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs (dėti tik užvirus vandeniui i..

Recepto vertinimas: 3

Makaronai su faršu 2

Makaronai su faršu 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulienos faršasSukti makaronaiSvogūnaiMarinuoti agurkėliaiKonservuoti pomidorai skardinėjeAliejusPrieskoniai (bulvių prieskoniai, pipirai) Gaminimas: Faršą pakepinti aliejuje su nesmulkiai supjaustytu svogūnu..

Recepto vertinimas: 5

MEDUOLIAI

MEDUOLIAIIngridientai:500 g medaus75 g kiaulės taukų1 šaukštas prieskonių meduoliams (cinamonas, muskatas, anyžius, gvazdikėliai, koriandas ir kardamonas)250 g kvietinių miltų1 pakelis kepimo miltelių100 g cukraus sirupe konservuotos citrinos ži..

Recepto vertinimas: 4

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..

Recepto vertinimas: 4

Kepeninė dešra

Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..

Recepto vertinimas: 2

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽUIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės,12 gabalėlių rūkyto kumpio,1 šaukštas miltų,3 šaukštai aliejaus.Marinatui:1 šaukštas susmulkinto rozmarino,1 šaukštas susmulkinto šala..

Recepto vertinimas: 5

Krabų lazdelių salotos

Krabų lazdelių salotosIngridientai:300g mėsos (jautienos arba liesos kiaulienos), 300g bulvių, 200g agurkų, 100g salotų, 50g krabų lazdelių, 3 virti kiaušiniai, 150g majonezo.Gaminimas Mėsą išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 1

Kečupe marinuoti šonkauliukai

Kečupe marinuoti šonkauliukaiIngridientai:1 kg kiaulienos šonkaulių,1,5 stiklinės kečupo,5 skiltelės česnako,maltų juodųjų pipirų,druskos,400 g fermentinio sūrio.GaminimasKiaulienos šonkaulius supjaustome gabalėliais po 3-4 kauliukus. Juos įtriname druska, susmulkintais česnakais ir..

Recepto vertinimas: 2

TORTAS SKRUZDĖLYNAS

TORTAS “SKRUZDĖLYNAS”Ingridientai:4 – 5 kiaušiniai5 šaukštai grietinėstruputis druskosmiltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines)pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus)GaminimasIš visų produkt%..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos karbonadas

Kiaulienos karbonadasIngridientai: 300g kiaulienos nugarinės 100 g ropinių sbogūnų druskos, kiaulienos prieskonių žalių daržovių Paruošimo būdas: Kiaulienos nugarinę supjaustyti gabalais, ropinius svogūnus pusžiedžiais. Mėsą ir svogūnus sudėti į dubenį, pabarstyti dr..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20