Obuoliai, obuolių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Greitas obuolių pyragas

Plakimo ąsotyje kiaušinius išsukti su cukrumi, įdėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti ir pilti į silikono formą. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sumaišytus su vaniliniu cukrumi supilti ant tešlos viršaus ir truputį įspausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citriną su žievele supjaustome smulkiai ir sumaišome su obuoliais. Ištirpiname margariną ir supilame į kitame inde išmaišytą cukrų su kiaušiniais. Tada suberiame miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelus. Gerai išmaišome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Kapotos tešlos obuolių pyragas

Sukapoti šaltus taukus su persijotais miltais, įpilti parūgštinto vandens ir druskos, įmušti vieną kiaušinį ir išminkyti tešlą. Tešlą šaldyti 2 valandas. Paruošti įdarą Obuolius nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti nedidelėmis skiltelėmis, suberti mirkytas razinas..

Recepto vertinimas: 2

Trapus obuolių pyragas

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsiras pūslelių. Kuo daugiau tešloje oro, tuo trapesni žagarėliai. Tada tešla atšaldoma, pridengus drobele, kad neapdžiūtų. Prieš verdant iškočiojama 2 mm storio lakštais,..

Recepto vertinimas: 3

Amerikietiškas obuolių pyragas (Apple Cream Pie)

Pirmiausia suminkykite trapią tešlą, iškočiokite, sudėkite į 22 cm skersmens torto formą. Salotinėje sumaišykite miltus, cukrų, druską, sudėkite nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius. Įberkite cinamono, sudėkite tarkuotas apelsino ir citrinos žieveles. Viską ..

Recepto vertinimas: 4

Pigus obuolių pyragas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, gerai išmaišyti. Skardą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. Obuolius supjaustyti ir sudėti į tešlą. Daugiau apie obuolių pyragą » Obuolių pyragas...

Recepto vertinimas: 3

Kengūros karštas obuolių pyragas

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas su medumi

Obuolius perpjauti į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Į ištirpintą sviestą sudėti skystą medų, cukrų, kiaušinius, viską krupščiai išmaišyti. Supilti miltus su gesinta soda, užmaišyti tešlą. Suberti obuolius ir iškrėsti į išteptą sviestu formą..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių sūris

Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti, sudėti į dubenį ir, užpylus cukrumi, palikti stovėti 24 val. Susikaupusį skystį supilti į puodą, įdėti cinamono ir virti, kol pusė jo išgaruos. Tada suberti obuolius ir virti maišant, kol per masę perbraukus šaukštu, ji iškart išsil..

Recepto vertinimas: 3

Greitas obuolių pyragas

Miltus, manus ir cukrų sumaišyti į vientisą masę. Nugesinti sodą su stikline grietinės. Tada birią masę sumaišyti su grietine, turėtų gautis nevientisa masė, o trupiniai. Dalį trupinių sudėti į skardą, ant jos užtarkuoti nuluptus obuolius, ir vėl užbarstyti trupiniais. ..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobutę. Įpilkite 7 šaukštus šalto vandens ir suberkite druską. Sumaišę su dalimi miltų, sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą. Užžerkite likusiais miltais ir užminkykite tešlą. Palikite 10 minučių tešlą pastovėti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Lengvas obuolių pyragas

Iš visų išvardintu produktų suminkyti tešlą ir 30 - 40 minučių šaldytuve. Vėliau tešlą padalyti į dvi nelygias dalis. Didesniąją dalį įtiesti į aliejumi išteptą skardą ir subadyti peiliu. Obuolius supjaustyti skiltelėmis ir išimti sėklas. Obuolių skilteles sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas su obuoliais

Grietinėlę sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais ir cinamonu sumaišytus miltus. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Varškę sumalame ir sumaišome su kiaušiniais bei ..

Recepto vertinimas: 4

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Morkų salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti grietine bei sudėti žalumynus. Papuošimui naudoti griežinėliais pjaustytą morką bei kiaušinį. Ypač tinka su paukštienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir varškės pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių kompotas

Užvirti vandenį, supjaustytus obuolius, keleta gvazdikėlių ir apelsino žieveles suberti į puodą su verdančiu vandeniu. Įberti 3 šaukštus cukraus, pamašyti ir pavirti 10 minučių...

Recepto vertinimas: 4

Smėlinis obuolių pyragas

Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti. 2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve. Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską.Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvėsėlius,..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pyragas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purumo(masė turėtų padvigubėti), lėtai maišant supilti miltus ir palikti tešlą pastovėti kol paruošite obuolį. Nulupti ir griežinėliais supjaustyti obuolį, ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobutę. Įpilkite 7 šaukštus šalto vandens ir suberkite druską. Sumaišę su dalimi miltų, sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą. Užžerkite likusiais miltais ir užminkykite tešlą. Palikite 10 minučių tešlą pastovėti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14