Pienas, pieno receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/pienas/8
Lietiniai su vištienaIngridientai:Lietiniams: 200g miltų, 2 kiaušiniai, 200ml pieno, 40g sviesto, druskos. Įdarui: keletas pievagrybių (arba paprika), virta vištienos krūtinėlė, svogūno galvutė, tarkuoto fermentinio sūrio.Gaminimas Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti te..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...
Recepto vertinimas:
Įdarytas kalakutasIngridientai:Vidutinio dydžio kalakutas, 400-500 g jaučių kepenų, 5-6 riekelės baltos duonos, 0,5 stiklinės pieno, 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabal..
Recepto vertinimas:
Trupininis pyragas su aguonomis
Trupininis pyragas su aguonomisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto arba margarino; 2 kiaušiniai; 125 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g miltų; Truputis pieno; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 500 g aguonų; 700 ml pieno; 100 g cukraus;..
Recepto vertinimas:
Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..
Recepto vertinimas:
Kaimiška duonaIngridientai:Dviems kepalėliams (po 500 g): Raugui: 180 g ruginių miltų (nr. 1150); 10 g mielių. Tešlai: 15 valg. š. pieno; 2 arb. š. aliejaus; 2,5 arb. š. druskos; 6 arb. š. kmynų; 150 g ruginių miltų (nr. 1150); 1 kiaušinis; 450 g kvietinių miltų; Riebalų skardai..
Recepto vertinimas:
Mielinės spurgos su slyvų įdaru
Mielinės spurgos su slyvų įdaruIngridientai:12 spurgų: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 6 valg. š. cukraus; 125 ml drungno pieno; 150 g grietinės; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 4 valg. š. sviesto; 200 g trintų slyvų tyrės arba uogienės; 4 valg. š. kapo..
Recepto vertinimas:
Aguonų vyniotinisIngridientai:600 g aguonų, 1 stiklinė pieno, 150 g cukraus, 2 šaukštai medaus, 80 g cukrinių apelsinų žievelių, 1/2 vanilės lazdelės arba ekstrakto, 50 g smulkintų migdolų, 150 g razinų. Tešlai. 50 g mielių, 1/4 stiklinės aliejaus, 5 šaukštai šilto vand..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..
Recepto vertinimas:
Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru
Makaronai (Canneloni) su varškės įdaruIngridientai:1 pakelis lakštinių makaronų (Cannelonni - didelio skersmens makaronų vamzdeliai), 400 g. varškės, 3 šaukštai žalumynų mišinio (petražolių, krapų, baziliko, peletrūno ir kt.), 1 nedidelis svogūnas, maltų pipirų, maltų muskatų,..
Recepto vertinimas:
Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)
Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)Ingridientai:500 gr. kokoso drožlių (trečdalis stambesnių drožlių ir du trečdaliai smulkesnių), 500 gr. saldaus kondensuoto pieno.Gaminimas Sumaišome kondensuotą pieną su kokoso drožlėmis (šiek tiek stambesniųjų drožlių galime atidėti apvoliojimui)..
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Vanilinis pyragasIngridientai:Tešlai:4 kiaušiniai,2 stiklinės cukraus,1 stiklinė pieno,1 stiklinė aliejaus,1 pokelis kepimo miltelių,1 pokelis vanilinio cukraus,4 stiklinės miltų.Pyrago apibarstymui:sviesto arba aliejaus, miltų, cukraus.GaminimasTešl..
Recepto vertinimas:
Saldus vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250 g forminių sausainių, 2.200 g sviesto, 3.0,5 indelio kondensuoto pieno, 4.5 šaukšteliai kakavos miltelių, 5.100 g razinų, 6.50 g džiovintų slyvų, 7.100 g riešutų, 8.1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, 9.0,5 citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Trapus pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450gr.miltų truputis druskos,50gr.cukraus,50gr.sviesto,1 pakelis mielių, 1kiaušinis, 1stiklinė pieno Trapaus pyrago viršui: 350gr.miltų,100gr.cukraus,truputis druskos,200gr.sviesto. Gaminimas: Sviestą išsukam..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
šaltibarščiaiIngridientai:2 litrai neriebaus kefyro arba rūgpienio, 1/2 litro silpnai marinuotų burokėlių arba 2-3 šviežiai virti burokėliai, 1-2 agurkai, žalių svogūnų laiškų, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, sub..
Recepto vertinimas:
Varškės ir grietinėlės tortasIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 120 g sviesto; 60 g cukraus; 1 trynys; Žiupsnelis druskos; 1 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės; Miltų kočiojimui. Įdarui: 250 ml pieno; 180 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Tarkuota citrinos žievelė; 4 tryniai; 8 arb...
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su varškeIngridientai:10—12 bulvių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 300 g varškės, šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, u�..
Recepto vertinimas:
Žydiški pyragėliai su varškeIngridientai:500 g miltų, 250 g sviesto, 45 g cukraus pudros, 5 g smulkios druskos, 2 kiaušinio tryniai, 20 g kepimo mielių, 50 g pieno. Įdarui: 400 g varškės, 100 g cukraus pudros, 100 g Korinto razinų, 2 kiaušinio tryniai + 1 trynys.Gaminimas Miltus supilk..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Varškės bandelėsIngridientai:500 g kvietinių miltų; 2 pak. sausų kepimo mielių; 2 arb. š. cukraus; 1 arb. š. druskos; 400 g liesos varškės; 150 ml šilto vandens; 2 kiaušinių tryniai; 2 valg. š. pieno; Riebalų skardai patepti.Gaminimas Miltus persijokite per sietelį į dubenį. Gera..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vyšniomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g vyšnių be kauliukų, 30g nesūdyto sviesto, 2 šauk?tai cukraus, 2 šaukštai miltų, puse šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 1/3 stiklinės cukraus pudros, 4 plakti kiaušiniai, 1 1/2 stiklinės pieno, dar 30g nesūdyto s..
Recepto vertinimas:
Apkepta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtos kalakutienos, 100 g kumpio, šaukštas margarino, petražolės šaknis, poras, 2 šaukštai miltų, stiklinė pieno, druskos, 2 kiaušiniai, šaukštas sviesto, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Supjaustytą mėsą ir kumpį sudėti..
Recepto vertinimas: