Picos, picų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai picos. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/picos/1

Puslapiai: 1 2

Itališka pica

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis picos padas

Visus produktus užminkome ir formuojame padelius picai. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Naminė pica

Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pom..

Recepto vertinimas: 4

Pica “Margarita”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 3

Pica “Karčofi”

Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Iš indelio išimkite artišokus ir palaukite, kol nubėgs aliejus (tačiau jo nenuspauskite). Iš indo išimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nubėgs konservavimo skystis. Artišokus supjaustykite juostelėmi..

Recepto vertinimas: 2

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogiene

Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truputi pakepti orkaitėje(~10min).Poto sukrėsti uogienę, tolygiai padengti pyrago padą.Pyragą kepti ~40min. 180 laipsnių orkaitėje.Poto gerai išplakti kiaušinio baltymą ir gražiai užtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Bulvinė pica

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinėlę ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu istepkite kepamąją formą. Bulvių misinį supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Tešla picai I

Viską išmaišome ir išminkome ..

Recepto vertinimas: 3

Studentiška pica

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 4

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Mano pica

Įkaitinkite orkaitę iki 220 . Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

Bulvinė pica

Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių ir gerai išmaišykite. Į riebalais išteptą skardą supilkite bulvių masę. Ant jos dėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą dešrą. Užpilkite pomidorų padažu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Trapi tešla picai II

Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome. Soda maišoma su miltais, įpilamas skystis ir suminkoma tešla, kuri nelips prie rankų. Tešla dalinama į 2 dalis, uždengiama ir kildinama apie 1 valandą. Iškilusi tešla iškočiojama tokio dydžio kaip skarda. Skardą ..

Recepto vertinimas: 3

pica su ananasais

Varske sumaisykite su cukrumi (cukraus dekite pagal skoni). Varske sumaisyta su cukrumi uztepkite ant picos pado, paskui ant varskes uzdekite pjaustytus konservuotus ananasus. Paskui orkaiteje 200 laipsniu temperaturoje kepkite 16 minuciu. (samanta)..

Recepto vertinimas: 3

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės atskiriamos..

Recepto vertinimas: 4

Braškių pica

Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu. Į įkaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Vegetariška pica

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Tarkių pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais. Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais s..

Recepto vertinimas: 5

Pica “Fungi”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2