Abrikosų pudingas

Ingridientai:
Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)
1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros
2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių
60 g tirpinto sviesto
Gaminimas
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20cm) pyragams kepti ištepkite tirpintu sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų. Apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių užpilkite pusę stiklinės tirpinto sviesto ir pusę sulčių. Tą patį padarykite ir su likusiomis sudedamosiomis dalimis. Kepkite 30 minučių. Į stalą duokite karštą.




labai skanu..
(dovile)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!