Aguonų padažas salotoms

Ingridientai:
Išeiga-200 ml
1/2 nedidelio svogūno,
45 ml(3 šaukštai) acto,
15 ml(1 šaukštas) medaus,
garstyčių ir imbiero,
150 ml aliejaus,
15 ml(1 šaukštas) aguonų.
Gaminimas
Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, įberkite 2,5 ml(1/2 arb.šaukšt.) garstyčių miltelių, 1,25 ml(1/4 arb. šaukšt.)tarkuoto imbiero. Smarkiai suplakite.

Po truputį įplakite aliejų, kad mišinys sutirštėtų. Suberkite į dubenėlį aguonas ir viską suplakite. Paragaukite, ar netrūksta druskos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!