Antiena, marinuota su brendžiu

Ingridientai:
5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena),
druskos,
maltų pipirų.

Marinatui:
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
2 šaukštai brendžio,
laurų lapelis,
maltų pipirų,
2 šaukštai susmulkintų žalumynų,
žalumynų papuošti.
Gaminimas
Nulupame krūtinėlių odą. Mėsą įtriname druska ir pipirais, sudedame į dubenį.

Paruošiame marinatą. Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su brendžiu, susmulkintu lauro lapeliu, žalumynais ir maltais pipirais.

Paukštieną įtriname marinatu ir marinuojame valandą.

Kepame grilyje 25 - 30 minučių. Prieš tiekdami supjaustome plonomis juostelėmis, sudedame į didelę lėkštę, papuošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!