Apelsininiai vyniotinukai

Ingridientai:
4 kiaušiniai,
40 g maltų apelsinų žievelių,
50 g apelsinų cukatų,
150 g persikų uogienės,
2 šaukštai grūstų migdolų,
70 g miltų,
šaukštai cukraus.
Gaminimas
1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto vandens. Plakdami pamažu suberiame cukrų. Išplaktus baltymus sumaišome su tryniais ir maltomis apelsinų žievelėmis. Įmaišome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas.
2. Paruoštą masę plonu sluoksniu užtepame ant pergamentinio popieriaus, įkloto į stačiakampę kepimo skardelę.
3. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 15 minučių.
4. Iškepusį biskvitą išvožiame ant virtuvinio rankšluosčio. Pergamentinį popierių nuimame.
5. Biskvito paviršių aptepame uogiene. Suvyniojame vyniotinį.
6. Ataušiname ir supjaustome gabalėliais.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 50 min. Porcijoje: 290 kcal (12 porcijų)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!