Aštrūs vištų sparneliai

Ingridientai:
12 didelių vištų sparnelių,
180 ml aliejaus,
2 grūstos česnako skiltelės,
šaukštas aitriųjų paprikų,
šaukštas maltų kmynų,
šaukštas maltų ciberžolių,
šaukštas maltų kalendrų,
šaukštas tarkuotų citrinų žievelių,
2 šaukšteliai čilių miltelių,
2 šaukšteliai kario.
Gaminimas
Sparnelius įpjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumaišome likusius komponentus, sudedame vištų sparnelius ir išmaišome. Uždengiame ir marinuojame šaltoje vietoje 3 valandas arba per naktį.

Sparnelius kepame grilyje arba keptuvėje, kol apskrunda, o plutelė tampa ruda. Tiekiame šaltus arba karštus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!