Aukštaitiška žuvienė

Ingridientai:


1-2 kg žuvies
1-2 did. svogūnai
Lauro lapų
Pipirų
Žuvies prieskonių
1-1,5L vandens sultinio virimui
1l pieno
1 stiklinė ryžių
Krapų
Morkų

Gaminimas:

Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val. Įdedama svogūnai, lauro lapai, drukos pagal skonį. Kai sultinys išverda, nukošiama. Į nukoštą sultinį sudedami ryžiai, smulkiai supjaustytos morkos. Kai ryžiai išverda supylamas pienas, pipirai, krapai , žuvies priekoniai, pipirų negailėti. Žuvienė turi būti aštroko skonio. Skanu valgyti su virtomis bulvėmis.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!