AVIEČIŲ ŠERBETAS

Ingridientai:
800 aviečių,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
15 g želatinos,
2 stiklinės šampano,
100 g aviečių likerio
Gaminimas
Iš cukraus, citrinos sulčių ir 200 ml vandens išvirti tirštą sirupą. Ištirpinti jame želatiną ir atvėsinti.
Pusę aviečių pertrinti ir išplakti su sirupu. Viską supilti į plokščią dubenį ir pastatyti 2,5 val. į šaldiklį. Po to dar kartą suplakti mikseriu ir palaikyti šaldiklyje 1,5 val.
Likusias avietes išmaišyti su likeriu, išdelioti į keturias taures. Ledų masę dar kartą suplakti. Formuoti iš jų rutuliukus ir sudėti į taures ant aviečių. Viską iki viršaus užpildyti šampanu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!