Avižinė košė

Ingridientai:
300 g avižinių kruopų,
1l. vandens,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis cukraus,
1 vidutinio dydžio bulvė,
druskos.
Gaminimas
Į verdantį vandenį įmetame truputį sviesto, suberiame avižines kruopas ir verdame maišydami ant mažos ugnies, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišydami, sudedame smulkiai sutarkuotą bulvę, paviriname, suberiame cukrų, druską ir, baigus virti, kelias minutes palaikome šiltai, kad košė išbrinktų. Valgome su sviestu ir pienu.

Gauta iš:
„http://lt.wikibooks.org/wiki/Receptai/Avižinė_košė“

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!