Avokadų padažas (Guacamole)

Ingridientai:
1 aitrioji paprika (chile serrano);
1 česnako skiltelė;
Druska;
3-4 prinokę avokadai.
Gaminimas
Aitriąsias paprikas įpjaukite, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Česnako skiltelę nulupkite. Abu šiuos komponentus, įbėrę druskos bei įpylę 2 valg. š. vandens, sutrinkite grūstuvu, po to keletą minučių palikite pastovėti. Avokadus nulupkite, perpjaukite išilgai, išimkite kauliukus, o vaisių minkštimą sutrinkite. Įdėkite aitriųjų paprikų bei česnakų mišinį ir gerai išmaišykite. Patiekite su kukurūzų traškučiais arba tortilijomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!