Baklažanas
Ingridientai:1. Kelių baklažanų
2. 100g miltų
3. Žiupsnelio druskos
Gaminimas:
Nuplauname ir supjaustome baklažaną apskritimais
dar karta nuplauname ir įtriname druska. Pakaukiame kelias minutes.
Nuplauname dar karta. Įkaitiname keptuve ir pilame aliejaus arba sviesto.
Mirkom baklažano gabaliukus į miltus ir dedame į keptuvę.Kepti kol apsrkus.
Skanau
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
        Laura 2009-11-08 20:33:31
        manau kad pamir?ote prie ?io recepto para?yti, kad ant i?kept? bakla?ano skilteli? reikia u?d?ti po ?auk?tel? specialiai pagaminto pada?o. : majoneza sumaisyti su trupuciu tomat? padazo ir i?spausti skiltel? ?esnako, tada niam , niam  :)    
        ds 2009-11-06 15:00:57
        MANAU, KAD KAUKTI NEB?TINA. NET IR TAS KELIA MINUTES    
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/baklazanas
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/baklazanas