Balandėliai su grybais

Ingridientai:

Kopūsto gūžė,
300 g pievagrybių arba 30 g džiovintų grybų,
stiklinė ryžių ar miežių kruopų,
didelis svogūnas,
sviesto,
druskos, pipirų,
žalumynų.

Gaminimas:

Supjaustytus pievagrybius pakepinti (jei grybai džiovinti, prieš kepinant juos išvirti) su smulkintais svogūnais ir sumaišyti su ryžių ar miežių kruopų koše. Pagardinti druska ir pipirais.

Į apvirtus kopūsto lapus dėti įdaro, suvynioti balandėlius ir apkepinti juos įkaitintame svieste. Užpilti grietinės ar pomidorų padažo ir pusvalandžiui kišti į nelabai karštą orkaitę. Pabarstyti kapotais žalumynais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!