Bulvių apkepas su svogūnais

Ingridientai:
400 g bulvių
500 g svogūnų
2 šaukštai sviesto
petražolių lapeliaų
pipiraų
druskos
Gaminimas

Žalias bulves ir svogūnus supjaustyti griežinėliais ir, barstant druska, pipirais bei petražolių lapeliais, sluoksniuoti riebalais išteptame apkepo inde. Ant viršaus uždėti sviesto gabalėlių, indą uždengti ir kepti 1 valandą. Baigiant atidengti, kad bulvės parausvėtų. Paduoti su tuo pačiu indu, kuriame kepė. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!