Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 stiklinės vandens,
250 g baltų pupų arba pupelių (arba 400 koncervuotų),
6 bulvės,
2 stiklinės pieno,
stiklinė miežinių miltų arba miežinių kruopų,
100 g sviesto,
3 arbatiniai šaukšteliai druskos.
Gaminimas:
Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vanduo išgaravo ne visas, nupilti jį.Virti ant silpnos ugnies, kol beveik išvirs, paskui uždaryti miežiniais miltais, vos atskiestais vandeniu, ir baigti virti.Sudėti mėsą, pasūdyti.
Tinka vartoti su: Valgyti su šaltu pienu ir sviestu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!