Burokėlių troškinys

Ingridientai:
1,5 kg burokų;
500 ml pieno;
3 valg. š. kvietinių miltų;
3 valg. š. sviesto;
1 arb. š. druskos;
½ arb. š. baltųjų pipirų;
1 arb. š. džiovintų čiobrelių;
Tarkuotos citrinos žievelės.
Gaminimas
Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Supilkite į puodą pieną, įplakite miltus ir kaitinkite, kol užvirs. Virkite 3 min. Tuomet suberkite prieskonius, sudėkite sviestą ir gautą padažą išplakite. Galiausiai suberkite burokėlius ir dar sykį pakaitinkite. Sukrėskite troškinį į gražų indą ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!