Cinamono žvaigždutės

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto, 1 kiaušinis,
100 g cukraus, 350 g miltų,
2 šaukštai malto cinamono,
1/2 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių,
100 g maltų migdolų.

Papuošimui:
150 g juodojo šokolado,
3 šaukštai pieno,
migdolų plokštelių,
''metalinių'' konditerinių karoliukų.
Gaminimas
Sviestą išsukame su kiaušiniu ir cukrumi. Po truputį įmaišome su prieskoniais ir riešutais
sumaišytus miltus. 1 vai. tešlą laikome šaltai.
Tuomet iškočiojame 7 mm storio lakštą ir
formuojame sausainius. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje. Atvėsusius sausainius puošiame ištirpintu su pienu šokoladu, migdolų plokštelėmis ir konditeriniais karoliukais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!