DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠAS

Ingridientai:
(4 porcijoms)

1 l raudonojo vyno
1 mažas butelis romo
pusė cinamono lazdelės
5 gabaliukai imbiero
4 gvazdukėliai
200 g cukraus
75 g razinų
75 g džiovintų figų
20 g migdolų

Gaminimas
Įkaitinti romą ir raudonąjį vyną, prieskonius, razinas, smulkiais gabalėliais supjaustytą imbierą, susmulkintas figas ir migdolus. Uždengti ir palikti nakčiai pritraukti. Prieš patiekiant punšą dar kartą trumpai pakaitinti, paragauti ir patiekti labai karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!