Daržovėmis Įdaryta nugarinė

Ingridientai:
1 kg kiaulienos nugarinės,
kiaulienos prieskonių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus patepimui.
Įdarui:
i saliero,
2 morkos,
žalių krapų šakelių,
200 g fermentinio sūrio,
1 kiaušinis,
druskos.

Gaminimas
•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.
•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sūrį. Suplakame kiaušinį su druska ir sumaišome su daržovėmis, sūriu, susmulkintais krapais. Paruošta mase įdarome kiaulienos nugarinės gabalėlius. Įpjovimus persmeigiame mediniais smeigtukais. Gabalėlius patepame aliejumi ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai. Patiekiame su morkų salotomis ir grikiais ar bulvių koše.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!