Desertiniai blyneliai

Ingridientai:
Vienai porcijai reikia:
tešlai:1 stiklinė pieno,
1 kiaušinis,
žiupsnelis druskos,
arbatinis šaukštelis cukraus,
miltu tiek, kad tešla gautusi grietinės tirštumo.
Įdarui:
2 vidutinio dydžio obuoliai,
valgomas šaukštas cukraus,
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono.
2 valgomi šaukštai džiuvėsių,
1 kiaušinis-reikės blyneliams pavoliot.
Gaminimas
Iškepam tradicinius lietinius.
Obuolius nulupam,supjaustom smulkiai,apibarstom cukrumi ir cinamonu. Įdarą suviniojam į blynelį. Išplakam kiaušinį, paruoštus blynelius pavoliojam plakinyje, po to džiuvėsiuose ir tada kepam. Prie jų tinka uogienė. (Daiva)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!