Grietinėlės kremas su vaisiais

Ingridientai:
500 g bet kokių konservuotų vaisių;
6 arb. š. želatinos;
5 valg. š. vaisių sulčių arba vandens;
750 ml grietinėlės;
120 g cukraus pudros;
2 valg. š. romo arba likerio.
Gaminimas
Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą cukraus pudrą bei želatiną ir plakti, kol grietinėlė pasidarys labai standi. Tada sudėti vaisius ir įpilti romo arba likerio. Kremą naudoti tuojau pat. Paruoštą kepinį padėti į šaldytuvą ir laikyti, kol kremas sustings.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!