Grybų ir troškintų kopūstų apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 troškintą kopūsta,
2 stiklinės savo sultyse virtų grybų,
2 rauginti agurkai,
1 šaukštas riebalų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno,
druskos,
2 šaukštai tarkuoto sūrio,
1 svogūnas arba poras.
Gaminimas:
Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus gražiai paraus. Patiekti karštą su žalių daržovių salotomis. Vietoj padažo produktus galima storai užberti tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, palaistyti grietine ir uždėti sviesto gabalėlių. Jei kopūstai sausi, pašlakstyti sultiniu, dar galima įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pomidorų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!