Įdaryti pievagrybiai

Ingridientai:
500 g didelių pievagrybių,
100 g svogūnų,
riebalų,
2 kiaušiniai,
maltų džiūvėsių,
petražolių,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti
kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svogūnais. Suberti smulkintas petražoles, pipirus, druską. Šia mase įdaryti pievagrybių kepurėles. Kiaušinius išplakti su maltais džiūvėsėliais ir užpilti pievagrybius. Kepti iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose, kol pagels.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!