Įdarytos plekšnės

Ingridientai:
2 nedidelės plekšnės,
3 pievagrybiai,
1/2 nedidelio poro,
2 šaukštai kapotų lazdyno riešutų,
50 g sviesto,
druskos, pipirų,
citrininių žuvies prieskonių,
gabalėlis sviesto kepimui folijoje.

Gaminimas
•Žuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame žuvks odą. įpjauname ŽUVĮ nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname žuvį nuo kaulo, virtuvinėmis žirklėmis perkerpame stuburą viename ir kitame žuvies gale, palikdami galuose maždaug po 2 cm kaulo.
•Žuvis įdarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybiais su poru bei riešutais, paskanintais prieskoniais.
•Žuvis pabarstome citrininiais žuvies prieskoniais bei druska ir palaikome 0,5 val. Kepame folijoje, įdėję gabalėlį sviesto.
•Patiekiame su atskirai folijoje iškeptais pomidorais ir keliais pievagrybiais, paprikomis, poru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!