Jautiena su kilkėmis ir citrina


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g jautienos,
50 g lašinių,
30 g riebalų,
5 kilkės,
tarkuotos citrinos žievelės,
0,5 citrinos,
petražolių lapelių,
4 šaukštai acto,
0,5 stiklinės sauso vyno,
0,5 šaukštai miltų.
Gaminimas:
Į mėsa prismaigstyti plonai pjaustytų lašinukų. Kilkes susmulkinti, sumaišyti su citrinos žievele, petražolėmis ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą ir 1 – 2 dienas palaikyti šaltai. Paskui nuvalyti prieskonius, pakepinti. Tada įpilti vyno, vandens ir troškinti. Troškinant įdėti jau naudoto mišinio. Ištroškinus, į skystį, kur troškinosi mėsa, supilti vandenyje išplaktus miltus, pakaitinti ir patiekti su mėsa. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!