KÄSEKUCHEN (vokiškas varškės pyragas)-SUPER SKANU!

Ingridientai:
Pagrindui: 80 g sviesto, 100 g cukraus, 1 kiaušinis, pusė pakelio (šaukštelis) kepimo miltelių, 200-250 g miltų.

Varškės masei: 4 pak. (800 g) liesos varškės, 50 g minkšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 150 g cukraus, 1,5 pak. vanilinio pudingo miltelių, 5 išplakti baltymai, 5 tryniai
Gaminimas
Tešlą gaminame: minkštą sviestą triname su cukrumi, įdedame trynį, išplaktą baltymą, išmaišome. Tada dedame tešlai skirtus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkome tešlą. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Riebalais tepti nereikia.

Varškės kremo gamyba: sviesto kiekį triname su cukrumi, įdedame grietinės, išplaktus trynius, sudedame varškęę. Išmaišome. Sudedame išplaktus baltymus, iššmaiššome. Pabaigoje įįdedame vanilinio pudingįo miltelius. Užžpilamąe ant tšešlos į formą. Kepame ~150/170 º C, ~60/70 min. (Vilma)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!