Kalakutienos maltiniai

Ingridientai:
600 g kalakutienos,
2 riekelės pyrago,
1/2 stiklinės pieno,
1 kiaušinis,
60 g sviesto,
džiūvėsėlių,
prieskonių,
druskos,
40 g riebalų kepimui.
Gaminimas
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šiltoje orkaitėje.
Patiekiant maltiniai sudedami į pašildytą pusdubenį, apipilami sviestu (20 g) ir apdedami keptomis bulvėmis bei troškintomis daržovėmis (morkomis, žaliaisiais žirneliais). Vietoj bulvių galima duoti birią ryžių košę, vaisių (slyvų, kriaušių, obuolių) salotas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!