KALIAROPIŲ SRIUBA

Ingridientai:
(10 porcijų)

1,5 kg kaliaropių,
120 g bulvių,
2 porai,
100 g svogūnų,
150 g morkų,
3 šaukštai sviesto,
6 stiklinės vištienos sultinio,
350 ml pieno,
50 g grietinės,
muškato riešuto,
svogūnų laiškų.
Gaminimas
Porus ir svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropių kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griežinėliais supjaustytomis bulvėmis. Tada jas sudėti į puodą, užpilti sultinių ir išvirti. Atvėsinti ir viską pertrinti. Tada viską sumaišyti su grietine ir pienu.
morkas ir paliktas kaliaropes supjaustyti šiaudeliais, blanširuoti 2 min. verdančiame sųdytame vandenyje. Sudėti į dubenėlius, užpilti sriuba ir pabarstyti svogūnų laiškais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!