Kapoti kiaulienos pjausniai

Ingridientai:
600 g kiaulienos nugarinės,
2—3 riekelės pyrago,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštas miltų,
60 g aliejaus ar kitokių riebalų,
prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.),
druskos,
1 stiklinė pomidorų padažo.
Gaminimas
Mėsa smulkiai sukapojama, sudedamas vandenyje išmirkytas ir nuspaustas pyragas, kiaušinis, prieskoniai, sugrūstas česnakas, pasūdomą ir viskas gerai išmaišoma. Masė padalijama į 4 dalis, formuojami pailgi pjausniai, voliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami riebaluose ar aliejuje.
Patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, pašlakstyti sviestu ir apibarstyti susmulkintomis petražolėmis. Pomidorų padažas supilamas į padažinę. Duodama ir virtų ar keptų bulvių, troškintų ar žalių dariovių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!