Karpio gabaliukai raudoname padaže

Ingridientai:
0,8 kg karpio filė (be kaulo),
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
2 skiltelės česnako,
citrininių pipirtįj druskos,
1 stiklinė švelnaus kečupo,
1 stiklinė vandens,
1 šaukštas krakmolo (be kaupo),
krakmolo žuviai apvolioti,
aliejaus kepimui.

Gaminimas
Karpio filė supjaustome gabalais, įtriname garstyčiomis, citrininiais pipirais, druska ir česnakais, palaikome 1 vai. Iš kečupo, vandens ir krakmolo išverdame kisielių, įdedame druskos ir pipirų pagal skonį. Žuvį apvoliojame sausame krakmole ir iškepame keptuvėje su aliejumi.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!