Karštas aviečių kokteilis

Ingridientai:
6 porcijoms:

400 g šviežių arba šaldytų aviečių;
6 valg. š. juodųjų serbentų likerio;
1 l juodųjų serbentų arbatos;
1 apelsinas;
Cukrus.
Gaminimas
Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą likerio ir išmaišykite. Užpilkite labai karštos arbatos ir įdėkite truputį cukraus. Stiklinės kraštelį papuoškite apelsino riekeles ir įmerkite po pagaliuką su suvertomis avietėmis. Patiekite iš karto.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!