Kepti pievagrybiai su kepurėlėmis

Ingridientai:
20 didelių pievagrybių,
druskos,
aliejaus kepimui.

Įdarui:
1 pakelis varškės,
2 baltymai,
3 skiltelės česnako,
druskos,
maltų džiūvėsėlių.

Gaminimas
Pievagrybius nuplauname, nuvalome, išpjauname kotelius ir vidų pabarstome druska.

Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su iki standžių putų išplaktais baltymais, susmulkintomis česnako skiltelėmis bei druska. Taip paruoštu įdaru pripildome pievagrybių kepurėles, pabarstome džiūvėsėliais ir kepame aliejuje uždengę keptuvę dangčiu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!