Kepti varškėčiai
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
140 g varškės, 
15 g miltų, 
0,5 kiaušinio, 
15 g cukraus, 
10 g lydyto sviesto, 
30 g grietinėlės, 
10 g cukraus pudros arba saldaus padažo, 
vanilės, 
druskos 
Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkite riebaluose, kol pageltonuos. Patiekdami valgyti apibarstykite miltiniu cukrum. Iš šono į lėkštę įpilkite grietinės arba saldaus padažo. Grietinę arba padažą galima paduoti atskirai. Skanaus !
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/kepti-varskeciai
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/kepti-varskeciai